0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Camera pentru sporturi extreme Midland XTC-270 Full HD 1080p Action Camera cod C1175

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Camera pentru sporturi extreme Midland XTC-270 Full HD 1080p Action Camera cod C1175

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Inregistreaza instant

1 Inregistreaza Instant

Camera este prevazuta pe partea superioara cu un buton de dimensiuni mari, foarte usor de actionat, prin glisarea caruia camera porneste instantaneu inregistrarea video dorita.

Waterproof 60 m

Noua carcasa subacvatica de la Midland ce insoteste camera Midland XTC-270 este creata sa reziste sub apa la presiuni echivalente adancimilor de pana la 60 de metri.

2  Waterproof 60 m

Filmare reala (unghi 130 °)

3 Filmare Reala

Acum cu ajutorul acestei optiuni puteti filma imaginile preferate fara nici o deformare a realitatii, formelor sau a clipului video, exact asa cum este perceput de ochiul uman.

Filmare Eagle Eye ( unghi 90 °)

Produsul vine si cu o optiune de filmare la calitate HD optimizata ce permite focalizarea si filmarea anumitor obiecte sau zone mai indepartate cu aceeasi calitate binecunoscuta.

<imgclass="dr" src="http://download.mo.ro/leaflets/2208/4-filmare-eagle-eye.jpg" alt="4 Filmare Eagle Eye" height="200" />

Stabilizator de imagine

4 Stabilizator imagine

Produsul XTC-270 este dotat cu stabilizator de imagine care ajuta mai ales in momentele cand apar vibratii puternice, pentru obtinerea unor imagini cursive, fluente fara tremurat.

Gama larga de accesorii

Odata cu camera Midland XTC-270 a fost lansata si o gama noua de accesorii de montaj pentru toate imprejurarile si sporturile extreme in care ar putea fi folosita: Ciclism, Moto, Auto, Sporturi de Iarna, Vanatoare, Parasutism, Scufundari, Surfing, etc.

5 Gama larga de accesorii