0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Kit mers inapoi sau marsarier pt. camion Midland TRUCK GUARDIAN WIRELESS camera + monitor fara fir si functie DVR C1331

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

TRUCK GUARDIAN WIRELESS
Supraveghere si inregistrare

Disponibilitate: În stoc

1.799,99 Lei

 

TRUCK GUARDIAN WIRELESS - Kit pentru supraveghere camion cu inregistrare locala pe card SD

TRUCK GUARDIAN WIRELESS este un sistem de supraveghere cu functie de inregistrare locala creat special pentru vehicule de transport marfuri grele.
Poate fi folosit atat ca asistent la parcare sau marsarier, cat si ca sistem de supraveghere a vehiculului pe timpul opririlor.

Kit-ul este compus dintr-un monitor si o camera video si poate fi instalat pe orice vehicul multumita alimentarii 12 / 24V.

Monitorul amplu de 7 inch, dotat cu slot pentru card SD trebuie instalat in interiorul cabinei vehiculului. Cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet, puteti controla de la distanta toate functiile acestuia. Pe ecranul monitorului puteti vizualiza imaginile transmise de camerele de supraveghere.

Camera video TRUCK CAMERA WIRELESS poate fi montata in diferite locatii: - in spatele remorcii pentru a servi ca asistent la mersul inapoi; - in fata camionului pentru a fi utilizata ca DVR auto (inregistreaza tot ce se intampla in trafic); - pe lateralul camionului pentru a supraveghea rezervorul de combustibil; - sau in oricare alta locatie pentru a servi ca instrument de supraveghere interna si externa. Camerele beneficiaza de clasa de rezistenta la intemperii IP67. Camera este dotata cu 12 leduri infrarosu si are un camp de vizualizare de 120°.

Pentru a crea un sistem de supraveghere eficient, monitorului i se pot adauga pana la 4 camere care pot fi vizualizate simultan.

Inregistrarea imaginilor este ciclica; cand cardul de memorie (pana la 128GB) este plin, fisierele cele mai vechi sunt suprascrise.

TRUCK GUARDIAN WIRELESS a fost creat pentru vehicule de transport marfuri exceptionale, dar poate fi instalat si pe camper, motorhome sau orice alt tip de vehicul greu.

Kit mers inapoi sau marsarier pentru camion Midlan