0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Camera video sport Midland H5 Wi-Fi Action Camera cod C1208

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Cu o ampla experienta in acest domeniu si datorita modelelor XTC, Midland prezinta noua gama H, care completeaza portofoliul de camere de actiune si acopera toate destinatiile posibile. Midland H5 garanteaza inalta performanta:30fps, cu un senzor capabil sa faca fotografii de maxim 12 Mp; Wi-Fi integrat ce va permite sa vizualizati si sa distribuiti clipurile si pozele cu ajutorul aplicatiei pentru smartphone IOS sau Android : iSmart DV. Display-ul integrat de 2" va permite sa vizualizati clipurile si pozele direct pe camera, fara sa mai fine nevoie de conectare la Smartphone, Tableta, Laptop sau PC.

Camera H5 este echipata cu cateva functii inovatoare: Auto declansator(se poate selecta timpul in care se va face poza); Interval de timp, Poze in rafala ( 3/5/10 ), Detectie miscare ( Camera incepe sa filmeze/foto cand detecteaza miscare), Time Lapse. H5 are si capacitatea de a inregistra in bucla, atunci cand cardul este plin, suprascriind filmele cele mai vechi cu cele noi.

H5 este livrat intr-un ambalaj complet ceinclude 20 de accesorii optionale ce pot fi combinate si adaptate pentru a obtine cea mai potrivita solutie de prindere/fixare necesara.

Midland H5 este echipata cu lentile cu un unghi de deschidere de 170°si cu stabilizator de imagine pentru cele mai bune capturi video si foto in timpul aventurilor extreme.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Prezentare video

rezolutie

Rezolutie inregistrare Full HD

Camera Midland H5 poate fi setata sa inregistreze cu o rezolutie Full HD, 1920x1080 pixeli, la 30 fps, sau cu o rezolutie de 720P, 1280x720 pixeli, la 30 sau 60 fps.

Wi-fi integrat

Datorita acestei caracteristici va puteti conecta la camera Midland H5 prin internet pentru a vizualiza sau descarca inregistrarile si fotografiile salvate pe cardul de memorie (acesta se achizitioneaza separat).

wifi

ecran

Ecran LCD

Midland H5 permite vizualizarea in timp real a imaginilor captate prin intermediul ecranului generos de 2 inch.

Unghi larg de vizualizare

Lentilele cu care este dotata camera Midland H5 au unghi de deschidere de 170 grade.

unghi vizualizare

carcasa

Submersibila cu ajutorul carcasei din colet

Puteti utiliza camera chiar si in coditii de ploaie sau in timpul scufundarilor doar impreuna cu carcasa waterproof din colet, rezistenta pana la 30 m adancime.

Autonomie

Camera Midland H5 este dotata cu un acumulator intern dedicat cu o capacitate de 900 mAh ce ii ofera o autonomie de pana la 1.5 h. Timpul de incarcare al acumulatorului este de 3-5 ore.

autonomie