Product was successfully added to your shopping cart.
5

Suport montaj pe arma Carbina PICATINNY pentru camerele video XTC, cod C1066

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Suportul PICATINNY de la Midland permite fixarea pe armele tactice sau orice arma , pistol a camerelor video XTC folosind standard de MIL-1913 .

Extrem de usor de instalat cu ajutorul șuruburilor de fixare, este construit din otel şi plastic armat polimer, care îi permite să reziste la vibraţii, recul şi căldura în timp ce rămâne uşor de utilizat.

Disponibilitate: În stoc

129,98 Lei

Stabilitate

In colaborare cu cei mai buni experti din acest sector, Midland prezinta o noua serie de suporti de montaj profesionali pentru arme de foc, creati si realizati in Italia.

Suportul Midland Carabina Picatinny permite montarea camerelor sport XTC pe pusti de tip carabina, asigurand stabilitate fotografiilor si o incadrare coliniara cu axul pustii.
 
Ideala pentru folosirea in timpul antrenamentelor, instalarea unei camere pe pusca permite revederea tuturor actiunilor.

Suport montaj pe arma Carbina PICATINNY

Suport montaj pe arma Carbina PICATINNY

Suport montaj pe arma Carbina PICATINNY

Calitate si rezistenta

Suport montaj pe arma Carbina PICATINNY

Usor si rapid de instalat, suportul Midland Carabina Picatinny este construit din materiale de prima calitate care ii permit rezistenta la vibratii, la recul si la caldura generata de sesiuni de foc mai indelugate.