Product was successfully added to your shopping cart.
5

Camera video sport Midland XTC-280 Action Camera cod C1093

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Camera video Full HD pentru orice tip de sport, cu posibilitati multiple de montaj: pe casca, pe arma, pe placa de snowboard sau surf, etc., iar datorita carcasei incluse in pachet poate fi utilizata si sub apa pana la 60m adancime.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

 

Midland XTC-280 a fost conceputa pentru aventurile in natura, sub apa, pe munte, pe bicicleta, pe zapada, pe sosea, in aer, tinandu-se cont de toate parerile, si nevoile exprimate de utilizatorii de camere sport:Mica, Usoara, Filmare Full HD, Accesibila, Versatila.

 

Camera sport dedicata Aventurii

XTC 280 rotatie

Inregistreaza Instant

Inregistreaza Instant

 

Camera este prevazuta pe partea superioara cu un buton de dimensiuni mari, foarte usor de actionat, prin glisarea caruia camera porneste instantaneu inregistrarea video dorita.

 

 

 Puteti filma fara probleme, chiar si in conditii extreme cu vibratii intense, deoarece Camera este prevazuta cu un stabilizator video avansat la filmare, care ajuta la eliminarea socurilor din videoclipuri.

Stabilizator dublu de imagine

Stabilizator dublu de imagine

 Filmare realistica (130°)

Real View

 

Datorita lentilelor cu unghi de filmare de 130°, filmarea Full HD este extrem de clara si realistica, eliminand posibilitatea aparitiei orcarei distorsiuni in clipurile video. 

1080P

 Modul de filmare Eagle Eye la Rezolutie HD Ready si unghi de filmare de 90°  este special conceput pentru filmarea de aproape, de detaliu.

 

Eagle View

Eagle view

 Submersibila pana la 60 m

Carcasa subacvativa

Produsul vine in pachet cu o carcasa subacvatica care va permite scufundari subacvatice pana la adancimi de 60 m.

 

 

Camera Midland XTC-280 Full HD cea mai mica si cea mai usoara camera de sporturi extreme din piata, reusind sa inglobeze o tehnologie de ultima generatie in doar 93 g( greutate).

Cea mai mica si mai usoara camera

Cea mai mica si mai usoara camera