Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT510 dual band, 136-174 si 400-470 MHz, Cod C1065

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie UHF/VHF.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Statia radio Midland CT-510 reprezinta un pas in fata in miniaturizarea tehnologiei, oferind radio-amatorilor si nu numai o solutie de dimensiuni reduse si cu un aspect si design extrem de placut pentru comunicarea in benzile VHF, UHF.

Design modern

Design modern

Dual Band Profesional

Dual Band

Produsul permite comunicarea in cele 2 benzi VHF, UHF atat emisie cat si receptie, pe canalele dorite / programate / setate / securizate configurate anterior. Deasemeni permite monitorizarea a 2 canale radio indiferent de banda, si comunicarea pe oricare dintre ele si nu in ultimul rand conectarea si comunicarea printr-un repetor disponibil.

Acest produs permite programarea butoanelor laterale in functie de necesitate si nu numai: apelare repetor, reglare volum, monitorizare frecventa, apel de urgenta etc.

Programabila

Programabila

Radio FM

Radio FM

Un alt atu de care beneficiati cand utilizati aceasta statie este prezenta unui receptor FM, cu care puteti asculta radioul preferat atunci cand ati incheiat conversatiile, sau activitatea radio.
Pe langa functiile clasice ale unei statii radio, Midland CT 510 vine cu o multitudine de functii profesionale foarte utile radioamatorilor si nu numai: 128 canale memorabile, 212 coduri DCS + 50 coduri CTCSS, VOX, Roger Beep, SOS Function, TOT, Selectare banda larga/ingusta, conectare repetor, Scrambler /Compender

Functii profesionale

Functii profi

Pachet complet

Pachet complet1

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, Midland a creat acest pachet CT-510 complet ce poate fi utilizat imediat. In colet gasim: statia, antena, acumulator, Incarcator priza, cablu USB, statie incarcare acumulator, Hands-free, Clips centura, si un snur de mana de siguranta,
Comunicarea se face mult mai usor si securizat indiferent de numarul de prieteni, deoarece puteti memora pana la 128 de canale preferate, si puteti securiza comunicarea fie prin coduri DCS sau CTCSS, fie prin functia Scrambler.

Canale Memorabile Securizate

Canale memorabile

Putere selectabila

Putere selectabila

Intotdeauna un avantaj de care dispun multe modele de statii PMR si profesionale de la Midland este reglarea puterii de emisie, lucru ce duce fie la acoperirea unor distante mai mari cu putere mare, fie la economisirea bateriei cu putere mica.