Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio PMR portabila Midland G5C set cu 2 buc. cod C1192

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio PMR portabila

Disponibilitate: În stoc

299,99 Lei

Raza de acoperire

Acum puteti comunica la distante de pana la 12 km cu ajutorul statiei Midland G5C. Singura limitare pentru raza maxima posibila sunt factorii de mediu, cum ar fi blocajele cauzate de copaci, cladiri sau alte obstacole existente intre cele doua echipamente.

distanta Statie radio PMR portabila Midland M99-S

Monitorizare copil

Statie radio PMR portabila Midland G5 XT monitoriz

Statia G5C poate functiona in doua moduri: ca statie radio standard, cu toate functiile standard, sau ca statie de monitorizare copil. Daca setati statia pe functia “Baby Sitter” (bona), toate functiile standard sunt dezactivate si statia va functiona doar ca un dispozitiv de monitorizare copil.

Canale

Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard PMR, plus 16 canale preprogramate. Pentru crearea unor canale private noi, puteti alege pana la 38 de tonuri CTCSS.

Statie radio PMR portabila Midland G5 XT

Autonomie extinsa

statie-radio PMR

Statia PMR Midland G5C se poate alimenta cu 3 acumulatori sau baterii de tip AAA si beneficiaza de funcţia economizor de energie care va ajuta sa reduceti consumul cu pana la 50%; se activează automat cand staţia nu receptioneza niciun semnal mai mult de 7 secunde. In caz de baterie descarcata, ecranul LCD afiseaza un simbol de avertizare.

Functii

Statia radio PMR Midland G5C ofera o multitudine de functii oferind o experienta complexa prin utilizarea ei: functia Blocare taste si ton taste, VOX, Dual Watch si Roger Beep, Out of range etc.

functii Statie radio PMR portabila Midland G5 XT

Prezentare video