Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio CB Midland M-MINI cu mufa de bricheta Cod C1262.03

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio CB Midland M-MINI cu mufa de bricheta

Disponibilitate: În stoc

349,99 Lei

Dimensiuni reduse

Cu doar 11 cm latime si 2,5 cm inaltime, Midland M-Mini poate fi plasata cu usurinta intr-un spatiu mic. Carcasa turnata ii asigura stabilitate, rezistenta si o racire eficienta.

Statie radio CB Albrecht AE 6110

Statie radio CB Midland M10 Cod C1185

Putere de emisie 4W

Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.

FM/AM

Statia Midland M-Mini permite comunicarea in banda FM, utilizata in Romania, dar si in banda AM, atunci cand calatoriti in afara tarii. Pe langa tipul de benzi, statia are disponibile si alte benzi de frecventa utile in alte tari din Europa si nu numai.

Midland M10

Statie radio CB Midland M10

Squelch dublu

M-Mini este inbunatatit cu un sistem automat digital de reducere a zgomotelor si interferentelor (Automatic digital squelch). Modul de squelch dublu ofera reglaje pe 9 si 28 de nivele.

Mufa 2 pini

Midland prezinta aceasta serie noua de statii CB Multimedia, complet revizuite atat in design dar si in componentele electronice. M-Mini deschide portile comunicarii wireless, datorita noilor accesorii din gama Bluetooth WA (ex. Midland WA-DONGLE) conectate la mufa frontala cu 2 pini, puteti comunica hands-free (fara maini). Mufa cu 2 pini permite si conectarea accesoriilor cu fir de la Midland.

Statie radio CB Midland M10

Prezentare video