0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Casca cu microfon Midland MA31-L cu 2 pini cod C732.03 pt. Alan 52, Alan 42, G7, G9 etc.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Casca cu tub acustic si microfon Midland MA31-L poate fi utilizata impreuna cu statiile radio CB sau PMR cu 2 pini de la Midland, cum ar fi Alan 52, Alan 42, G7, G9, etc.
Microfonul are 2 moduri de functionare: VOX sau PTT. Pozitionati butonul pe pozitia VOX pentru a emite continuu, sau pe pozitia PTT pentru a emite doar la apasarea butonului PTT (apasati pentru a vorbi).

Disponibilitate: În stoc

57,57 Lei

Sistemul MA31-L este o casca prevazuta cu microfon si buton de emisie dedicata pentru Statiile PMR Midland, ce permite utilizarea acestora fara a folosi mainile. Este cunoscut si prin termenul Hands-Free.

Sistem maini libere

Midland MA31-L Hands Free

Tub acustic

Midland MA31-L TUB Acustic

Casca este prevazuta cu un tub acustic flexibil din cauciuc ce ofera un confort sporit si o mobilitate mult mai mare, eliminand riscul de a forta si rupe/intrerupe cablul, la miscarile repetate ale capului. Pe langa aceasta sistemul In Ear ( in ureche) ofera un sunet clar puternic, eliminand zgomotul de fundal.

Beneficiati de beneficiile functiei VOX ale statiei cu ajutorul acestei casti, functie ce permite inceperea emisiei la detectia sunetului / vocii. Astfel sistemul maini libere devine 100% functional eliminand chiar si actionarea butonului PTT ( de emisie).

VOX

Midland MA31-L VOX

Prezentare video