0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Baza magnetica Midland 120/DV Cod T057 125mm contine cablu 3m si mufa PL259

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Aceasta montura asigura o fixare ferma a antenei pe cupola autovehiculului.
Talpa de fixare este invelita intr-un material cauciucat pentru a nu zgaria si pentru a nu aluneca in timpul mersului sau la franari bruste.
Magnetul este suficient de puternic pentru a fixa orice tip de antena de diferite lungimi, fara a permite desprinderea accidentala.
Cu ajutorul acestui magnet puteti monta orice model de antena cu Fluture.

Disponibilitate: În stoc

74,99 Lei

Baza magnetica

Midland 120DV diametru

Baza magnetica Midland 120/DV are un diametru de 125 mm, dimensiune ce ii ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari, avand un design placut.

Pentru a proteja cupola masinii de eventuale zgarieturi, dar fara a afecta functionarea in parametri optimi a antenei, baza magnetica 120/DV este prevazuta cu un suport de cauciuc subtire si rezistent, ce protejeaza si de apa conexiunile si lipiturile din interiorul acesteia.

Suport cauciuc inclus

Midland 120DV suport cauciuc

Lungime cablu

Midland 120DV 3m de cablu

Lungimea cablului este un factor important in alegerea unei baze magnetice. Baza de la Midland 120/DV are un cablu de calitate cu o lungime de 3 m, ce permite asezarea antenei pe cupola masinii fara nici o problema, si asezarea cablului astfel incat sa nu derenjeze pasagerii.
Aceasta baza Midland 120/DV are un magnet puternic pentru dimensiunea ei, ce ii ofera o prindere foarte buna de cupola masinii, si rezistenta si stabilitate chiar si la viteze mari.

Magnet puternic

Midland 120DV Magnet puternic

Prezentare video