0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Antena CB Midland LC65 lungime 114cm, cu magnet inclus, Cod C1020

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Antena cu baza magnetica pentru statii radio CB.

Disponibilitate: În stoc

154,99 Lei

Performante antena

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR < 1.2:1, putere maxima aplicata 60/300 W (la varf), impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.

Midland LC65

Distanta de comunicare

Midland LC65

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Distanta maxima de comunicare de 10 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu puterea maxima legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.

Antena CB Midland LC65 lungime 114cm

Baza magnetica

Antena CB Midland LC65 lungime 114cm

Baza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 120 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari.

Prezentare video