0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Antena CB Midland LUX 1000-S cu cablu si montura fixa, lungime 1200mm Cod C1258

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Antena radio CB cu LED indicator pentru emisie.

Disponibilitate: În stoc

299,99 Lei

Bobina cu LED

Midland LUX 1000-S aduce un element inovativ in domeniul antenelor CB: bobina antenei se ilumineaza cand statia emite. Cu cat puterea de emisie este mai mare, cu atat creste intensitatea luminoasa a ledului.

Antena CB Midland LUX 1500-PL fara cablu

Antena CB Midland LUX 1000-S cu cablu

Performante

Performanta antenei Midland LUX 1000-S este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR < 1.1, putere maxima aplicata 600 W, impedanta 52 Ohmi, otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv cand vine vorba de alegerea unei antene CB. Astfel, distanta maxima de comunicare de 15 km se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi dealuri, munti, cladiri pot duce la micsorarea acestei distante.

Antena CB Midland LUX 1500-PL fara cablu

Antena CB Midland LUX 1500-PL fara cablu

Lungime

Lungimea antenei este un alt factor important ce poate influenta distanta de comunicare. Astfel, cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare raza de actiune. Midland LUX 1000-S are o lungime de 121 cm (bobina+spic+montura; 6.5 cm montura).

Kit complet

Antena CB Midland LUX 1000-S include montura pentru prindere fixa, cablu RG58 de 4 m lungime, plus mufa de cuplare la statia CB.

Antena CB Midland LUX 1500-S cu cablu si montura f