0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Antena CB Midland Mini, 68cm Cod C593.01 fara cablu

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Antena CB Midland Mini Cod C593.01 este o antenă ce se montează pe bază magnetica cu fluture Midland 120/DV sau Midland 140/DV.

Disponibilitate: În stoc

79,99 Lei

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.3, Putere maxima aplicata 80 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Performante

Distanta de comunicare

Distanta-de-comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 7-8 km se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Lungime

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.

Lungime-antena

Unghi reglabil

Unghi-reglabil

La aceasta antena si posibilitatea de a o rabata/apleca din fluturele cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. Inafara de aceste situatii nu se recomanda o aplecare unghi mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta serios performantele antenei.

Pachet

Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, surub cu fluture, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati pe o baza magnetica sau o montura tip fluture(care nu sunt incluse in pachet), sa o conectati la o statie radio CB, si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Pachet