0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio maritima portabila Midland ARCTIC cu accesorii incluse Cod C1240

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio maritima portabila

Disponibilitate: În stoc

599,99 Lei

statie

Practica si robusta, pentru comunicare imediata

Midland Arctic este o statie VHF maritima portabila care ofera, in afara de robusteze si fiabilitate, caracteristici tehnice profesionale. Toate functiile sunt la indemna, inclusiv butonul pentru accesul imediat la canalul 16 de urgenta. Antena este detasabila; datorita conectorului standard SMA, se pot utiliza si alte tipuri de antene.

Functii multiple

Midland Arctic ofera utilizatorilor sai o serie de functii destinate unei utilizari complete: Dual Watch (permite monitorizarea simulatana a doua canale), Scan (poate cauta automat semnale pe toata banda maritima prin scanare), Blocare tastatura (evitaţi apasarea accidentala a butoanelor), Vox (permite conversatii hands free), Putere Hi/Lo (in scopul de a extinde durata de viata a bateriei).

functii

2 pini

Mufa cu 2 pini

Statia Midland Arctic are o mufa cu 2 pini pentru conectarea unui dispozitiv audio extern (casti, microfoane) si a incarcatorului pentru baterie.

Pachet complet

Statie radio maritima portabila Midland Arctic contine in pachet toate accesoriile necesare folosirii imediate: statie, antena, incarcator de birou, clema prindere la curea, snur si acumulator Li-Ion 1600mAh.

pachet