0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio portabila PMR446 Midland G18 waterproof IP67 Cod C1145

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio PMR portabila cu 8 canale PMR si 91 preprogramate.

Disponibilitate: În stoc

584,99 Lei

Comunica la distanta

Acum puteti comunica la distante de pana la 10-12 km cu ajutorul statiei Midland G18. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

distanta comunicare

Conexiune handsfree

handsfree

Produsul permite conectarea sisteme "handsfree" - maini libere pentru utilizarea statiei radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea acesteia de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.

Canale

Acest produs dispune de 8 canale PMR si 91 preprogramate. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 50 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

canale

Meniuri vocale

meniuri vocale

Statia PMR Midland G18 vine in ajutorul clientilor cu o functie inovativa ce consta in confirmarea vocala a meniurilor, si a comenzilor pe care le primeste prin intermediul butoanelor.

Functii profesionale

Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiei radio PMR G18, functii care sunt de un real ajutor: functia VOX, Roger Beep, Squelch reglabil, Scanare canale.

Resetarea frecventelor statiei midland G18.

1. Se inchide statia G18, 2. se apasa pe butonul Fun, situat pe partea stanga a statiei , deasupra la butonul PTT, 3. Se deschide statia cu butonu Fun apasat, pe ecran apare Reset, se apasa butonul ENT de 2 ori si statia este deja resetata.

functii

Autonomie

autonomie

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii bateriilor / acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata acumulatorilor din colet.