0produs(e)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio UHF portabila Midland Alan HP446 Extra, Cod G815.07

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Staţia radio Alan HP446 Extra reprezintă o staţie profesională cu 99 canale PMR446 ce vine cu coduri CTCSS si DCS predefinite pentru 91 de canale., se potrivesc castile: Casti cu microfon Midland MA35-L cu 2 pini Cod C652.02

Disponibilitate: În stoc

389,99 Lei

Raza de acoperire

ALAN HP-446, un avansat PMR446 radio profesional care are o raza de acoperire de pana la 5-6 km. Singura limitare pentru raza maxima posibila sunt factorii de mediu, cum ar fi blocajele cauzate de copaci, cladiri sau alte obstacole existente intre doua echipamente care comunica.

Statie radio UHF portabila Midland Alan HP446 Extr

Conexiune handsfree

Midland Alan HP446

Statia radio PMR Midland Alan HP446 Extra este prevazut cu un conector2 pini pentru conexiunea la accesorii precum microfoane si casti. De asemenea, pentru facilitarea comunicarii handsfree, statia ofera functia VOX pe 2 nivele de sensibilitate. Sunetul vocii dvs activeaza transmisia o data ce conectati accesoriul potrivit. 

Canale

Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard PMR, plus 91 canale preprogramate. Pentru crearea unor canale private noi, puteti alege pana la 50 tonuri CTCSS si 104 tonuri DCS, care asigura discretia intre utilizatorii aceleasi frecvente.

canale Statie radio UHF portabila Midland Alan HP4

Autonomie extinsa

nivel baterie

Statia PMR Midland Alan HP446 se poate alimenta cu acumulatorul NI-MH, 7.2V-1300 mA/h inclus in pachet. In caz de baterie descarcata, ecranul LCD afiseaza un simbol de avertizare.

Functii multiple

Statia radio PMR Midland Alan HP446 vine in ajutorul utilizatorilor cu o multitudine de functii: functia Blocare taste si ton taste, VOX, Roger Beep, Scan si monitorizare.

Statie radio UHF portabila Midland Alan HP446.

Prezentare video